Novo!

Deska Mini

99,00 

Mini štrbunk za igranje doma, na hodniku, v službi… Preprosto ga zložite v avto in odpeljite na piknik, počitnice …

Mini komplet igre Štrbunk vsebuje:

  • 2 igralni deski,
  • 8 vrečk (v dveh različnih barvah)
SKU: 1800 Categories: Tag:

IGRALNA DESKA

Igralna deska je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč debeline 9 mm. Velikosti 61 x 30,5 cm in višine 5 cm okvirja pod desko. Spodnji del deske je nalepljen na smrekov okvir in postavljen na izvlačljivo nogo. Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom in zavijačeni.

Vzdrževanje in hramba: Celoten les, razen vrhnje deske ni odporen na, zato priporočamo, da igrate v suhem vremenu in igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od vlažnih tal. Priporočamo, da ga dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi bolj vlažni podlagi. Igra se uporablja tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Priporočilo: Za daljšo obstojnost lesa, lahko na spodnji del igre prilepite vodoodporni material.

Čiščenje: Lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete ali posušite na soncu. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno, vendar ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali.

Teža ene deske: 2 kg

VREČKA

Vrečka za metanje je narejena iz enega materiala, velikosti 10,5 x 10,5 cm z zaobljenimi robovi.

Osnovna vrečka: spodnji del vrečke je narejen iz tkanine, v katerem je 5% bombaž in 95% poliester. Vrečka je šivana z dvojnimi šivi ter ima v sredini polnilo iz plastičnih zrn.

Vrečka ima odtisnjen napis »Štrbunk« in je na voljo v klasičnih barvah: slovenski modri in zeleni barvi ter živo rdeči in sivi barvi. Na željo kupca so lahko barve vrečk v želeni barvi.

Vzdrževanje, čiščenje in hramba: vrečke lahko perete na 30°C. Hranite jih v suhem prostoru.

Teža: teža ene vrečke je med 147 – 149 gr., teža kompleta 4 vrečk pa približno 600 gr. Za igro potrebujete 8 vrečk oz. 2 kompleta.

Teža celotnega kompleta, ki vsebuje dve deski in 8 vrečk je približno 5,2 kg.

Teža 5,20 kg
Dimenzije 4 cm

Morda vam bo prav tako všeč…