Najem igre

50,00 75,00 

V ceni najema je vključeno:

  • 2 igralni deski in
  • 8 vrečk (v dveh različnih barvah)
SKU: 8000 Categories: Tag:

Najemite si družabno igro Štrbunk ali Cornhole po angleško. Zabavajte se svojimi prijatelji, sorodniki ali poslovnimi partnerji. Uživajte v igri enakih možnosti, z jasnimi in enostavnimi pravili ter igro, v kateri bo uživala celotna družba.

Na spletni strani Štrbunk zveze Slovenije Organizacija vašega tekmovanja boste našli vse, kar potrebujete za organizacijo tekmovanja: pravila, opremo, mere, sheme za vodenje tekmovanja …

Cena najema

Cena dnevnega najema enega kompleta igre je 50,00 EUR za fizične in 75,00 EUR za pravne osebe. Istočasna izposoja vsakega naslednjega kompleta vas bo stala 25,00 EUR tako za fizične kot pravne osebe. Velja za en dan.

Izposoja istega (že najetega) kompleta za vsak naslednji dan je 25,00 evrov za fizične in pravne osebe.

Mesto prevzema

Izposoja je možna na lokaciji društva (Cesta v Lipovce 20, 1358 Log pri Brezovici) ali po dogovoru v Ljubljani. Vračilo je naslednji dan oz. v ponedeljek, če je izposoja preko vikenda. Vračilo se opravi na istem mestu, kjer ste igro prevzeli.

Proti plačilu 10,00 EUR za en komplet in 5,00 EUR za vsak naslednji komplet je možna dostava na izbrano mesto v Ljubljani. Enak cenik je za prevzem najete igre.

Prevzem je možen po plačilu predračuna.

Akcija

V primeru nakupa igre v roku 7 dni od izposoje vam v ceni upoštevamo že plačan najem (v omenjeni akciji prejmete nov izdelek).

Kontakt

  • Steve Telzerow, 031 814 391 ali
  • Gorazd Milavec, 040 863 043
Najem

Fizična oseba, Pravna oseba