Štrbunk vzdrževanje in garancija

GARANCIJA IN NAVODILA RAVNANJA za družinsko igro Štrbunk / Cornhole

IGRALNI DESKI

Družinska igra Štrbunk / Cornhole (angl.) je izdelana iz prvovrstnega lesa suhe breze zato naj ne bi prihajalo do kasnejših deformacij izdelka zaradi dodatnega sušenja lesa. V primeru, da se les skrivi, odstopi ali kako drugače deformira, vam brezplačno zagotovimo zamenjavo poškodovanega dela v celoti (noge ali osnovno ploščo).

Zagotavljamo, da je igra izdelana kvalitetno, saj gre vsak posamezni del lesenega dela skozi večkratni proces izdelave. Tako sproti odstranjujemo dele z napako.

Pri izdelavi posvečamo veliko skrb varnosti kasnejših uporabnikov. Zato so leseni deli brez ostrih robov, na katerih bi se lahko poškodovali. Robovi so zaobljeni in pobrušeni. Ravno tako je izvrtina zaobljena in skrbno dodelana ter strojno zaščitena z barvami na vodni osnovi. Barve ne vsebujejo zdravju škodljivih sestavin.

Naši izdelki so didaktični, kar pomeni da sledijo naslednjim ciljem:

  • navajanje na pomen športa in aktivnega življenjskega sloga,
  • razvijanje gibalnih sposobnosti (koordinacija gibanja, preciznost/natančnost, ravnotežje),
  • razvoj funkcionalnih sposobnosti (vzdržljivost),
  • osvajanje različnih športnih znanj,
  • seznanjanje s teoretičnimi vsebinami (pravila igre, pravila obnašanja, osnovna načela varnosti, spoznavanje osnovnih pojmov športnega izrazoslovja, pomen primernega športnega oblačila in obutve),
  • prijetno, sproščeno doživljanje športa, navad in uživanje ob igri,
  • razvijanje prilagodljivosti in vztrajnosti ekipi in
  • razvijanje sposobnosti iz drugih ved (matematika, fizika).

Poleg tega kupcem zagotavljamo dobavo posameznih delov, ki bi se poškodovali zaradi neprimerne uporabe ali bi se izgubili, še v obdobju enega leta po morebitnem prenehanju proizvodnje.

Proizvajalec družabne igre Štrbunk / Cornhole društvo Zaživi Življenje prosi, da igro uporabljate v suhem prostoru in je ne puščate na dežju ali v drugih mokrih prostorih. Les se zaradi vlažnih pogojev ne bo napel ali deformiral, bo pa začel gniti in kasneje propadati. Oba vijaka, ki držita izvlečno nogo sta kovinska in tudi dolgotrajno ne preneseta vlage.

VREČKE

Vrečke so iz trpežnega materiala in polnjene s pvc granulatom različnih velikosti. Vrečke so zašite z zelo trpežnim sukancem. V primeru, da v roku 14 dni opazite, da je vrečka slabo zašita ali da iz nje ob metanju uhaja njena vsebina, vam jo takoj brezplačno zamenjamo.

Za vse izdelke v kompletu igre Štrbunk / Cornhole, ki jih boste uporabljali v skladu z navodili za shranjevanje in vzdrževanje in kot dober gospodar, bo leseni del zdržal zelo dolgo. V nasprotnem primeru velja garancija 3 leta na lesene dele in 1 leto na material iz blaga (šivi, barva in tkanje).

Garancijska izjava

Garancijska izjava je napisana na spletni strani in velja za vse izdelke družabne igre Štrbunk / Cornhole. V primeru garancije se obrnite na spodnji naslov:

Garant: Zaživi Življenje, društvo za osebnostni razvoj otrok, mladih in odraslih
Cesta v Lipovce 20, 1358 Log pri Brezovici

Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhaja iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

Hvala, ker ste kupili družabno igro Štrbunk! Prepričani smo, da bo igra nudila dolgoletne užitke vaši družini in prijateljem vseh starosti! Da bi čim dlje uživali in se zabavali s štrbunkom, preberite naslednje:

IGRALNA DESKA

Osnovni model: 15-mm vezana plošča iz breze, vodoodporna in lepljena z vodoodpornim lepilom.

Premium model: 15-mm vezana plošča iz breze, vodoodporna in dodatno okrepljena z mozniki po celi dolžini plošče ter lepljena z vodoodpornim lepilom. Igralna deska je lakirana; s prvim slojem laka za zaščito pred zunanjimi vremenskimi vplivi, z drugim slojem za zaščito proti obrabi in tretjim za čim boljšo gladkost površine.

VREČKA

Sestava spodnje tkanine: 5 % bombaž, 95 % poliester. Sestava zgornje tkanine: 100 % poliester. Polnilo: PVC granulat.

VARNOST IN OPOZORILA

Igralne deske (61 x 122 cm, 13,5 kg) so narejene iz lesa. Zaradi uporabe in transporta lahko nastanejo udrtine ali se odkrušijo trščice. Pred uporabo preverite izdelek. Če je treba, odstranite trščice in plošče pogladite z brusnim papirjem (št. 400).

Plošče so primerne za igro, kot je opisano v pravilih. Plošče niso primerne za hojo, sedenje ali kakršnokoli drugo uporabo.

Vrečke so napolnjene s PVC granulatom. Prešite so z dvojnimi šivi. Kljub temu priporočamo, da vrečke pred uporabo preverite in se prepričate, da so še vedno zaprte. V primeru poškodb je treba vrečke zavreči, in sicer: polnilo med embalažo, vrečke pa med ostale odpadke.

Vrečke se lahko uporabljajo samo za metanje na desko. Vrečk NI dovoljeno metati v ljudi ali v živali.

VZDRŽEVANJE

Igralni deski sta narejeni iz lesa, izdelani samo za uporabo v suhem okolju. Igralni deski ne puščajte zunaj. Hranite ju na suhem mestu in se izogibajte mokroti/vlagi.

Osnovni model: če se igralni deski zmočita, pustite, da se posušita, potem pa igralno površino po potrebi obrusite s finim brusnim papirjem (št. 400).

Premium model: za optimalno »drsenje« vrečk igralni deski po potrebi prelakirajte (npr. vsako drugo leto), pred tem pa ju obrusite s finim brusnim papirjem (št. 400).

Vrečke varujte pred vlago. Vrečke lahko perete v pralnem stroju do 40°C in jih namakate v vodi. Če se vrečke zmočijo, jih posušite na zraku.

Shopping Cart0

Košarica