Novo!

Personaliziran komplet igre

449,00 

Personaliziran komplet igre Štrbunk/Cornhole vsebuje:

  • 2 Premium igralni deski z motivom po vaši izbiri,
  • 8 vrečk (v dveh različnih barvah po izbiri) z motivom po vaši izbiri,
  • Štrbunk/Cornhole nahrbtnik z merilno vrvico (za določanje uradne razdalje med igralnima deskama).

IGRALNA DESKA

Deska ima odtisnjen motiv po vaši izbiri. Poljuben motiv nam posredujete ob naročilu. V kompletu prejmete dve deski, vsako lahko tudi različno personalizirate (slika, barva, tekst na deski).

Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom ter še dodatno okrepljeni z mozniki po celi dolžini. Celoten les je v celoti fino pobrušen in zaščiten z lakom proti zunanjim vplivom. Sama igralna zgornja površina deske pa še dodatno z lakom proti obrabi.

Pred nanosom laka je na deski odtisnjen vaš logo podjetja ali druga želena slika ali vsebina. Za omenjeni poseg odtisa na deski potrebujemo vaš osnutek v računalniški obliki.

Vzdrževanje in hramba: Celoten les je sicer zelo odporen na vlago, vendar priporočamo, da igrate v suhem vremenu in igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od tal. Priporočamo, da jo dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi vlažni podlagi.

Priporočilo: Za daljšo obstojnost lesa lahko na spodnji del igre prilepite vodoodporni material.

Čiščenje: Lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete in posušite. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno, vendar ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali. Leseni deli in barva so odporni na vse vrste čistil.

Teža ene deske: 13 kg.

VREČKA z motivom po vaši izbiri

Vrečka ima odtisnjen motiv po vaši izbiri. Poljuben motiv nam posredujete ob naročilu. V kompletu prejmete štiri vrečke, vsako lahko tudi različno personalizirate (slika, barva, tekst na vrečki).

Vrečke so unikatna izbira za darila ob različnih priložnostih (rojstnodnevna darila, poročna darila, darilo za športnika, družinsko darilo..).

Sestava: spodnji del vrečke je narejen iz tkanine, v katerem je 5% bombaž in 95% poliester, zgornji del tkanine pa je narejen iz različnih vrst blaga in se razlikuje glede na želeno drsnost vrečke. Vrečka je šivana z dvojnimi šivi ter ima v sredini polnilo, ki je iz plastičnih zrn. Ima rahlo zaobljene končne robove ter je že primerljiva s tekmovalnimi vrečkami. Dimenzija ene vrečke je 14,5 x 14,5 cm. 

Vzdrževanje, čiščenje in hramba: Vrečke lahko perete na 30°C. Hranite jih v suhem prostoru.

Teža: teža ene vrečke je 430 gr., teža kompleta 4 vrečk je 1,72 kg. Za igro potrebujete 8 vrečk oz. 2 kompleta.

NAHRBTNIK

Nahrbtnik je vreča velikosti 35 x 45 cm z vrvico, ki zapre vrečo in služi za oprtanje na hrbet. V vreči je poliesterska vrvica dolžine 8,23 cm (uradna dolžina med obema prvima deloma igralne deske).

Sestava: Sestava tkanine: 5% bombaž, 95% poliester.

Vzdrževanje in hramba: Nahrbtnik skupaj z vrečkami hranite v suhem prostoru. Mokrega čim preje posušite.

Čiščenje: Tkanina se pere na 30°C.

Teža 27,72 kg
Dimenzije 122 × 61 × 40 cm