NAJEM družabne igre ŠTRBUNK za pravne osebe

90,00

Najem družabne igre Štrbunk

Najem vsebuje:

  • 2 leseni plošči in
  • 8 vrečk (v dveh različnih barvah)

Cena najema enega kompleta je 40 evrov. Istočasna izposoja naslednjega kompleta vas bo stala 20 evrov. V ceni je vštet DDV. Izposoja je možna na lokaciji društva (Cesta v Lipovce 20, Log pri Brezovici ali po dogovoru v Ljubljani. Vračilo je naslednji dan oz. v ponedeljek, če je izposoja za vikend. Vračilo se opravi na istem mestu, kot ste ga prevzeli.

Prevzem je možen po plačilu predračuna. AKCIJA: V primeru nakupa Premium kompleta v roku 7 dni od izposoje, vam v ceni nakupa novega, upoštevamo že plačan najem.

Kontakt: Steve Telzerow, gsm: 031 814 391 ali Gorazd Milavec, gsm: 040 863 043

 

Opis

Najemi družabno igro Štrbunk

Premium paket najema igre Štrbunk vsebuje:

  • 2 leseni plošči in
  • 8 vrečk z všitim imenom Štrbunk (v dveh različnih barvah)

Cena najema enega kompleta je 90 evrov. Istočasna izposoja vsakega naslednjega kompleta vas bo stala 45 evrov. V ceni je vštet DDV. Izposoja je možna na lokaciji društva (Cesta v Lipovce 20, Log pri Brezovici ali po dogovoru v Ljubljani. Vračilo je naslednji dan oz. v ponedeljek, če je izposoja za vikend. Vračilo se opravi na istem mestu, kot ste ga prevzeli. Štrbunk mora biti vrnjen nepoškodovan. V primeru večjih poškodb se najemojemalcu zaračuna popravilo, ki ga izvrši naš serviser.

Prevzem je možen po plačilu predračuna. AKCIJA: V primeru nakupa Premium kompleta v roku 7 dni od izposoje, vam v ceni nakupa novega, upoštevamo že plačan najem.

Kontakt: Steve Telzerow, gsm: 031 814 391 ali Gorazd Milavec, gsm: 040 863 043

LESENA PLOŠČA

Premium model: Lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 do + 50˚C.

Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom ter še dodatno okrepljeni z mozniki po celi dolžini. Celoten les je v celoti zaščiten z lakom proti zunanjim vplivom. Sama igralna plošča pa dodatno z lakom proti obrabi.

Vzdrževanje in hramba: Celoten les je sicer odporen na vlago, vendar priporočamo, da celotno igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od vlažnih tal. Priporočamo, da ga dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi bolj vlažni podlagi. Igra se uporablja tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Priporočilo: Za daljšo obstojnost lesa, lahko na spodnji del igre prilepite vodoodporni material.

Čiščenje: Lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete ali posušite na soncu. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno in ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali. Leseni deli in barva na premium modelu so odporni na vse vrste čistil. Teža: 26 kg.

VREČKA

Vrečka za metanje je narejena iz na otip malo bolj grobega materiala, velikosti 15 x 15 cm in všitim napisom Štrbunk.

Sestava:  Spodnji del vrečke je narejen iz tkanine, v katerem je 5% bombaž in 95% poliester, zgornji del tkanine pa vsebuje le poliester. Vrečka je šivana z dvojnimi šivi ter ima v sredini polnilo, ki je iz plastičnih zrn.

Vzdrževanje, čiščenje in hramba: Vrečke lahko perete na 30°C. Hranite jih v suhem prostoru.

Teža: ene vrečke: 430 gr., teža kompleta 4 vrečk: 1,72 kg

 

Dodatne informacije

Teža 29 kg
Dimenzije 125 × 65 × 25 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NAJEM družabne igre ŠTRBUNK za pravne osebe”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja