Zamenjaj dotrajani leseni premium plošči (dvojno lakiranje in vezano z mozniki)

249,00

Lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 to + 50˚C. Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom.

Opis

Premium model: Lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 to + 50˚C.  Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom ter še dodatno pritrjeni z mozniki po celi dolžini. 

Celoten les je v primerjavi z osnovnim modelom v celoti zaščiten še z lakom proti zunanjim vplivom. Sama igralna plošča pa dodatno tudi z lakom proti obrabi. 

Vzdrževanje in hramba:

Celoten les je sicer odporen na vlago, vendar priporočamo, da celotno igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od vlažnih tal. Priporočamo, da ga dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi bolj vlažni podlagi. Igra se uporablja tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Priporočilo: Za daljšo obstojnost lesa, lahko na spodnji del igre prilepite vodoodporni material.

Čiščenje: Lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete ali posušite na soncu. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno in ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali. Leseni deli in barva na premium modelu so odporni na vse vrste čistil.

Teža obeh plošč: 26 kg.

Dodatne informacije

Teža 26 kg
Dimenzije 122 × 61 × 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zamenjaj dotrajani leseni premium plošči (dvojno lakiranje in vezano z mozniki)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja