Zamenjaj dotrajani leseni osnovni plošči (nebrušeno, brez lakiranja in zlepljeno)

159,00

Sestava in izdelava: Lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 to + 50˚C. Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom. V kompletu sta dve popolnoma enaki plošči.

Kategoriji: ,

Opis

Osnovni model: Lesena plošča je sestavljena iz vodoodpornih vezanih plošč iz visoko kvalitetnega 100% brezovega lesa, ki ima najvišjo trajnost in obstojnost na vlago. Površina je groba in odporna na temperaturo od -40 to + 50˚C.  Vsi deli so zlepljeni z vodoodpornim lepilom. 

Vzdrževanje in hramba: Celoten les je sicer odporen na vlago, vendar priporočamo, da celotno igro hranite v suhem prostoru, dvignjeno od vlažnih tal. Priporočamo, da ga dolgotrajno ne puščate na travnati ali drugi bolj vlažni podlagi. Igra se uporablja tako za notranjo kot zunanjo uporabo.

Priporočilo: Za daljšo obstojnost lesa, priporočamo takojšnje brušenje – zlasti vrhnji plošči in takojšnje večkratno lakiranje z lakom, po katerem postane površina desk gladka. Na spodnji  del igralne plošče pa prilepite kakšen vodoodporni material v obliki kakšnih pvc ali gumenih ploščic, trakov, …

Čiščenje: Lesene dele lahko operete z vodo. Zaželeno je, da jih nato obrišete ali posušite na soncu. Najbolje jih je obrisati z malenkostno vlažno in ne grobo krpo. Leseni deli so zelo odporni in se ob uporabi krpe pri čiščenju, ne bodo deformirali. Leseni deli in barva na premium modelu so odporni na vse vrste čistil.

Teža obeh plošč: 26 kg.

Dodatne informacije

Teža 26 kg
Dimenzije 122 × 61 × 20 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zamenjaj dotrajani leseni osnovni plošči (nebrušeno, brez lakiranja in zlepljeno)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja