O nas - Društvo Zaživi Življenje

 

Štrbunk je igra, ki jo izdeluje društvo Zaživi življenje. Namen našega društva krepitev in pomoč pri razvijanj medsebojnih odnosovDelovanje našega društva obsega:

Organizacijo seminarjev: Obisk zakoncev Eggerichs, ultra maratonca Diona, prihod Nicka Vujačića ...

Organizacijo in izvedbo tečajev za zakonske pare. Tečaji potekajo dvakrat letno in obsegajo 10 srečanj. Tečajniki prejmejo brezplačni delovni zvezek in video material. Vodijo jih izkušeni poročeni predavatelji s svojimi otroki, ki so vzor družinskemu življenju. Tečaje organiziramo po celi Sloveniji.

Založniško dejavnost: Tiskamo knjige, ki spodbujajo osebnostno rast in ki pripomorejo k bolj zdravim odnosom med različnimi skupinami in starostmi. Vsako leto naše društvo Zaživi življenje natisne od 1 - 2 knjigi. Vse naše knjige so dostopne v vseh večjih knjigarnah in na naši spletni strani društva.

Izdali smo naslednje knjige: Ljubezen in spoštovanje, Mati in sin, Ljubezen in spoštovanje v družini, Življenje brez omejitev, Divji v srcu, Neustavljiv, Očarljiva, Trdno stoj in Bitka v umu.

Igra Štrbunk služi istemu namenu, le z drugega zornega kota. Naša želja je, da se starši, otroci, stari starši, sorodniki, prijatelji, sodelavci in znanci družijo in skupaj uživajo v igri in tako pripomorejo k zdravi in trdnejši povezanosti.